Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 11 januari 2018

D66 Heusden presenteert verkiezingsprogramma 2018 – 2022

De leden van D66 in Heusden hebben op 10 januari tijdens de algemene ledenvergadering het verkiezingsprogramma D66 Heusden 2018 Р2022 voor de gemeenteraadsverkiezing op 21 maart 2018 vastgesteld. De democraten gaan de verkiezingen in met de slogan:

Groen, sociaal en ondernemend.

D66 krijgt het voor elkaar.  

D66 gaat bestuurlijke verantwoordelijkheid niet uit de weg. Ze heeft een sterke en gevarieerde kandidatenlijst en een ervaren lijsttrekker. De leden zijn actief in alle kernen van de gemeente. D66 Heusden vindt het belangrijk om samen te werken met de inwoners en heeft daarom de afgelopen periode inwoners- en ondernemersavonden georganiseerd. Daarnaast hebben ze diverse organisaties bezocht. De informatie daaruit heeft de partij zo veel mogelijk verwerkt in haar verkiezingsprogramma.

Het programma toont ambitie en vernieuwingsdrang.

Thema

Groen

De gemeente zet zich extra in voor een duurzamer Heusden: woningen en eigen gebouwen energiezuinig, led-straatverlichting met dimstand, kennisoverdracht aan inwoners, zonne-energieweides en windenergie.

We gaan regenwater langer vasthouden in de wijken. Ons doel is minder afval en maximaal hergebruik.

De kwaliteit van natuur en landschap wordt versterkt.

Lees meer